3 måder, hvorpå infrarøde saunatæpper booster dit immunforsvar

3 måder, hvorpå infrarøde saunatæpper booster dit immunforsvar

Dine kufferter er pakket, du er på vej ud af døren, og du er på vej til din feriedestination. Men når du tjekker ind på dit hotel eller Airbnb, mærker du en lille ridse i halsen. Når du trækker på skuldrene til næste morgen, vågner du op til din første feriedag med forkølelse.

 

Uanset om det var passageren ved siden af ​​dig på flyet, en kollega, der kom syg på arbejde, et familiemedlem, du vidste, du ikke skulle have krammet ved den sidste sammenkomst, at støde på en, der er syg, er altid uundgåeligt. Og der er sjældent et passende tidspunkt at blive syg på.

 

På trods af dets evne til at bekæmpe bakterier, ser det ikke ud til, at det at vaske vores hænder er nok til helt at stoppe bakterierne i at skubbe sig ind. Det er fordi det ikke kun handler om at komme af med giftstofferne på overfladen. Det handler om at vide, hvordan man forebygger og bekæmper vira ved hjælp af din krops mest naturlige medicin – immunsystemet.

 

Ved at forstå, hvordan immunsystemet fungerer, og tage handling, kan du øge din krops modstand mod bugs og vira over tid. Det betyder mindre sygetid, færre penge brugt på medicin, der kun skjuler symptomer i modsætning til at behandle dem, og mere tid til at nyde og opleve verden.

 

En passiv, men yderst effektiv immunforstærker er et infrarødt saunatæppe, en varmekilde, der trænger ind i kroppens væv og hjælper med at lindre stress og smerte. Et infrarødt saunatæppe er almindeligt kendt for deres afslapnings- og vægttabsfordele, men de kan også hjælpe din krop med at bekæmpe toksiner.

 

Her er hvordan et infrarødt saunatæppe kan hjælpe med at styrke dit immunforsvar:

De fremkalder bakteriebekæmpende feber og øger produktionen af ​​hvide blodlegemer et infrarødt saunatæppe og hvide blodlegemer. De høje temperaturer i et infrarødt saunatæppe (omkring 130 grader Fahrenheit) hæver kroppens kernetemperatur, hvilket skaber en midlertidig, kunstig feber, der udløser immunsystemet.

 

Under feber frigiver din knoglemarv og thymus et øget antal hvide blodlegemer (T-celler og B-celler), som er i stand til at opdage skadelige bakterier. Disse celler arbejder derefter sammen for at binde sig til og angribe disse mikroorganismer, hvilket hjælper din krop med at bekæmpe infektion.

 

Immunsystem Detox

De hjælper din krop med detox Den høje varme fraet infrarødt saunatæppe giver ikke kun feber, men den får dig også til at svede, og hjælper din krop med at frigive toksiner, du har opbygget fra luften og produkter, du har rørt ved.

 

Mens hvide blodlegemer bekæmper infektioner og skadelige bakterier, der i øjeblikket er i dit system, frigiver sveden andre toksiner, der kan svække dit immunsystem, såsom tungmetaller, urinstof og BPA.

 

De fremmer afslappende søvn

Der er andre livsstilsfaktorer, der bidrager til dit immunforsvars sundhed, såsom din kost, dit fitnessprogram, dit stressniveau osv. En afbalanceret livsstil er med til at bidrage til et bedre helbred og et stærkere immunsystem, hvilket betyder mindre tid at være syg .

 

Et infrarødt saunatæppe spas kan hjælpe dig med at få mere afslappende søvn, en vital immunforsvar. Dette skyldes, at et fald i kropstemperaturen signalerer din krop, at det er tid til at hvile. Efter stigningen i kropstemperaturen fra et varmt bad elleret infrarødt saunatæppe om aftenen, falder din kropstemperatur, hvilket hjælper dig med at slappe af og falde i en dybere søvn.

 

Mens et infrarødt saunatæppe ikke 100% kan forhindre sygdom, er de fremragende immunforstærkere til at gøre din krop mere effektiv til at angribe skadelige bakterier.