Bæredygtigt legetøj i tidløst design

Bæredygtighed er ikke længere bare det korrekte valg, det er en absolut nødvendighed. Jordens resurser er pint til det yderste og forureningen er allerede alt for stor.

Vi skal tænke os om, uanset hvad vi køber. Legetøj til poderne er ingen undtagelse. Grimms legetøj er både bæredygtigt, lækkert, farverigt og tidløst.

Køb god kvalitet, når det kan lade sig gøre og lad være med at købe skidt og skrammel, som går i stykker med det samme.

Bæredygtighed for børnenes skyld

Bæredygtighed er ikke længere et valg vi kan tage, eller vælge at ignorere. Der er ikke flere resurser som vi ustraffet kan pine ud af jorden. Vi er nødt til at genanvende det vi allerede har. Planeten kan næsten ikke ånde, for al den os og forurening som vi har lavet, mens vi udpinte jorden til det yderste. Hvis dine og mine børn og børnebørn skal have en klode at bo og gro på, så er det absolut sidste udkald. Bæredygtighed er et must for planetens overlevelse.

Bæredygtighed er alle pengene værd

Måske tænker du at Grimms legetøj ser dyrt ud. Måske tænker du at du kan få rigtig meget plastik legetøj for de samme penge.

Kvalitet og kvantitet står tit på hver sin side. For de samme penge som du køber lidt i kvalitet, kan du få meget som ikke er kvalitet. Det som er kvalitet holder længe og kan gå i arv fra generation til generation. Det som er billigt, går i stykker, bliver smidt ud og skal erstattes med endnu mere legetøj. Måske er det værd at vælge Grimms legetøj og så bare købe lidt af gangen. Resten kan du jo ønske til jul og fødselsdag, på barnets vegne.

Desuden bliver børn kede af det når deres nye legetøj går i stykker. Så, hellere give dem i lidt mindre mængder, men i en kvalitet der er lavet til leg.

Træ er et autentisk og lækkert materiale

At holde på et stykke træ. Virkelig mærke det i hånden. Giver en følelse af autentisitet. En følelse som ikke kan efterlignes med plastik, eller noget som helst andet materiale. Grimms legetøj er lavet i træ og har netop denne autentisitet når man rører det, eller holder det i hånden.

Farver og former udfordrer dit barn

Grimms legetøj er simpelt legetøj i herlige farver. Både formerne og farverne kalder på fantasi og læring. Regnbuen skal samles i den rigtige rækkefølge, for at blive hel. Klodserne kan stables på mange måder og blive til alt muligt forskelligt. De farverige puslespil kan være svære at få helt på plads. Alt sammen udfordrer dit barn, beriger deres fantasi og skaber god læring.

Grimms legetøj er legetøj med tradition

I mange år har Grimms legetøj ligget på legetæpper i børneværelser landet over. Det er lækkert legetøj i god kvalitet. Legetøjet er holdbart og kan gå i arv fra barn til barn.

Lykkelig er det barn, der arver en kasse fuld af klodser og kan ønske sig endnu et net til jul, måske i andre farver, eller helt i natur.