Bliv klar til alle årets julefrokoster med et lash lift

Forkæl dig selv med en tidlig julegave; et lash lift er gaven, der bliver ved med at give. Få smukke vipper med lang og god holdbarhed!

Årets julefrokoster banker på døren og det samme gør nytåret. Med et lash lift sikrer du at have styr på din make-up længe inden festlighederne går i gang. Besøg hjemmesiden yndigkolding.dk og book din tid til lash lift i Kolding allerede i dag!

Hvad er et lash lift?

Et lash lift er en skønhedsbehandling, hvor dine vipper bl.a. bukkes. Lidt ud fra samme princip som når du selv bukker dem, inden du påfører din mascara. Fordelen her er dog, at selve bukningens holdbarhed er væsentligt længere end den, du opnår, når du bukker på egen hånd. Når dine vipper er bukket, bliver de mere synlige og kraftige i deres fremtoning og kommer for alvor til deres ret.

Et lash lift giver et naturligt look, som mange stræber efter. Vipperne får et voluminøst udtryk, der giver ansigtet mere karakter. Du kan derudover også vælge at få farvet dine vipper mørkere for en endnu tydeligere effekt.
Derudover sparer du kostbar tid om morgenen. Fordelen ved et lash lift er også, at du ikke behøver at bruge mascara om morgenen. I takt med at vipperne falmer, bliver farven mere og mere utydelig, men du kan altid selv supplere med mascara, hvis du synes, at looket bliver for lyst. Endnu en fordel er også, at du i tilfælde af regn og sne undgår mascara, der løber. Dine vipper ser friske og flotte ud dagen lang.

En holdbar og skånsom behandling

At få et lash lift er en holdbar behandling, der har op til flere ugers effekt og virkning. Det er derfor en investering, der giver værdi for pengene. Derudover er selve behandlingen ganske skånsom for dine vipper – og de tager derfor ikke skade. Du kan dermed roligt og trygt læne dig tilbage og på nul komma fem få smukke, fyldige vipper. Endda med et naturligt og elegant look. Bedre bliver det ikke!

Mange behandlinger under ét og samme tag:

Hos yndigkolding.dk udføres mange forskellige skønhedsbehandlinger, som alle har til formål at forkæle. Du kan med fordel udforske de mange tilbud og finde det, der gør din december ekstra god. Så bliv klar til årets mange julefrokosterne og skyd det nye år i gang med flotte, elegante vipper.
I Kolding bliver der taget godt hånd om dig, og dine behov er i fokus. Sommetider er det vigtigt at tage et pusterum fra den ellers hektiske hverdag. Det kan være godt at stoppe op og tænke på sine egne lyster og behov. Det er vigtigt at huske sig selv og sørge for at gøre noget godt. Det er vigtigt at huske selvforkælelse – bare en gang imellem. At være sin egen bedste ven, er sommetider den bedste beslutning.
Et julegavetip kan i øvrigt også være et lash lift. Du kan med fordel glæde en, du holder af. Du kan også altid tage din veninde under armen og på den måde score velfortjent kvalitetstid.