Del dine erfaringer og oplevelser – du hjælper måske flere end du tror

Er du foredrags- og oplægsholder, coach eller har du noget spændende på hjertet, der er værd at formidle videre til nogen andre? Mange virksomheder i Danmark, vil gerne høre oplæg fra eksterne foredragsholdere, der kan komme med værdifulde ideer og viden. Kontakt derfor forskellige virksomheder og del din vision med dem – det kan være det er lige præcis det virksomheden står og mangler. 

Det kan også være du gerne vil hjælpe folk med problemer i hverdagen. Tøv derfor ikke med at hjælpe, der er masser af folk der kunne have brug for lige præcis din hjælp. 

Hjælp til at takle pressede situationer på arbejdspladsen

Det kan være du har været i sportsverdenen i mange år eller du har arbejdet i en stor konkurrencepræget virksomhed hele dit liv. Her har du sikkert oplevet en masse, der vil kunne hjælpe andre der har stået i samme situation som dig. Personer der arbejder i store konkurrence prægede virksomheder, kan have brug for værktøj til at takle hverdagen. Her kan du dele din viden og hjælpe andre, der måske står i samme situation, som du har stået i før. 

Tøv derfor ikke med at kontakte en virksomhed, du føler du vil kunne hjælpe. Hvis de er interesseret, kan du booke kursuslokaler, hvori du kan holde dit oplæg. 

Hjælp folk der har svært ved at takle hverdagen

Alle går med noget i hverdagen, de har svært ved eller noget de ikke selv kan løse. Derfor er der rig mulighed for at hjælpe andre, med at takle hverdagens problemer. Så hvis du har trangen til at hjælpe andre og gøre en forskel, er der rig mulighed for at gøre det. Lav en annonce på Facebook og send en invitation ud til dem du kender. Book et mødelokale, hvor du her kan holde et oplæg om hverdagens problemer.