Din psykolog på Østerbro hjælper dig med stress, angst og depression

Kæmper du med stress, med kronisk nedtrykthed eller overvældende angst? Så kan det være, at tiden er kommet til at opsøge hjælp hos en psykolog, da dine symptomer bare risikere at tage til.

God psykologhjælp på Østerbro i København

Er du bosat i København eller arbejder der, kan det være oplagt at vælge din psykolog her. Det er velkendt, at der er mange psykologer i Hovedstaden, så hvem skal du vælge?

Vi kan anbefale, at du kigger på psykolog på Østerbro i København www.psykologsieland.dk. Hans klinik ligger lige ved Trianglen st. på Østerbro. Han benytter en metode, som er særligt velegnet til at behandle følelsesmæssige problemer som netop stress, angst og depression.

Metoden kaldes også i forkortet form ISTDP. Den tager udgangspunkts i de symptomer, som besværer dig i dag, fx stress-, angst- eller depressionssymptomer. Herfra arbejdes der intensivt på at komme til bunds i symptomerne, således at de forsvinder.

I sammenligning med andre tilgange symptombehandles der ikke. Det drejer sig heller ikke om at acceptere symptomerne eller holde dem nede. Med ISTDP er målet at komme til bunds i problemet og få det løst, som symptomerne ikke komme tilbage.

En psykolog på Østerbro uden ventetid

Hvis ikke du selv har prøvet at tage kontakt til psykologer, har du i hvert fald sikkert hørt det i medierne, at du skal have god tålmodighed, hvis du gerne vil starte i et samtaleforløb. Selvom der er mange psykologer i København, har mange af dem rigtig travlt. Og hos nogen vil du derfor kunne komme til at vente i uger hvis ikke måneder for at komme til.

Men hos psykologsieland.dk kan du oftest komme til inden for en uge, efter du har kontaktet ham. Hurtig adgang er ikke mindre end et plus, hvis angsten, stressen eller depressionen brager løs nu.