Drømmer du om den æstetiske boheme stil i dit hjem?

Vil du gerne have, at der skal ske noget nyt? Og er du klar til at gribe fat i dit hjem og ruske godt op i den måde, du har indrette dig på, således du får fornemmelsen af fornyelse? Så kan det være, at du drømmer om den hygge, den æstetisk og ikke mindst den gode og moderne atmosfære, der hersker, når du vælger elementer, der er med til at betegne boheme stilen.

Denne er nemlig mere fri, mere spontan og ikke mindst mere naturlig, og derfor skaber den en dybde i dit hjem, som lader dig slappe af.

Den frie verden

Når vi taler om boheme, så er der tale om en meget gammel livsstil, men efterhånden har den fået en ny storhedstid. Dog ikke så meget hvad angår kvaliteterne, der følger med den, men nærmere den indretning, som præger stilen.

Med boheme er der nemlig tale om det at have en meget afslappet livsstil uden nogen tanke på samfundets normer og regler. Derfor er boheme verdenen bygget på fire frie sjæle; en filosof, en musiker, en kunstmaler og en digter – og det er da også det, at en indretning i boheme stil vidner om, men lad dig ikke snyde. Alt er ofte nøje velvalgt og udvalg i de gennemførte boheme hjem.

Find alt til boheme stilen online

Hvis du gerne vil trække de mest hyggelige elementer ud til dit eget hjem, så bør du tage et kig inden for hos Tine K Home. Her finder du nemlig et bredt udvalg af alt det, som du måtte lede efter til dit hjem inden for boheme stilen.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med bambus møbler. Her er der nemlig tale om et levende og et naturligt materiale, og derfor bidrager det til den frie sjæl med fokus på naturlighed.

Skab en dyb kontrast i din indretning

Bambus har desuden et meget afdæmpet udtryk og en nuance, der kan gå i tråd med enhver måde at indrette sig på. Derfor er det også blevet mere populært at bruge i de skandinaviske hjem, hvor netop bambus møbler kan udgøre en perfekt kombination til det rå og det hårde, som findes i for eksempel beton og andre industrielle elementer, som også er populære at inkorporere i sin indretning i dag.

Men det er ikke det hele. Der er nemlig én anden væsentlig fordel ved at gøre brug af bambus møbler i din indretning.

Derfor bør du vælge bambus møbler

Og her er der tale om miljøet.

Bambus er nemlig et af de mest bæredygtige materialer, du kan bruge i din indretning. Det er en plante, der kun kræver meget få ressourcer for at gro, og derfor tæres der ikke på enegien, når der skal produceres flere bambus planter. Derudover spreder den sig hurtigt, den er let at høste, og den vokser hurtigt med meget lidt vand – derfor kan der produceres et stort antal bambus møbler uden, at klimaet lider.