Er en frokost ordning kun for hovedstaden?

Frokostordninger er blevet mere og mere populære i de firmaer, der har råd til dem. De fjerner byrden af at skulle lave madpakke hjemmefra, og dine medarbejdere får mere tid til deres familier. Samtidig er det en lækker måde at samles på arbejdspladsen. 

Mad er altid et godt emne, og en god frokostordning kan hjælpe dine medarbejdere med at socialisere på tværs af afdelinger. Men er frokostordninger kun for København? 

Let adgang til frokost ordning i København 

Frokost ordninger ses især i storbyerne og hovedstadsområdet, hvor der er utrolig mange forskellige restauranter, caféer og firmaer, som både kan og vil levere maden midt i frokost-rushen. Det er nemt at finde en frokost ordning i København og Storkøbenhavn, og alt, du skal gøre, er at søge på det på nettet eller høre lidt rundt i dit netværk. 

En frokostordning i København er en rigtig god idé. Det kan nemlig spare dine medarbejdere værdifuld tid; i og med de ikke længere skal bekymre sig om madpakken, kan de få mere overskud om morgenen, og de skal ikke længere tage hensyn til det, når de handler ind. 

Samtidig sørger en frokost ordning for, at dine medarbejdere ikke behøver at forlade arbejdspladsen for at finde frokost i frokostpausen. En frokost ordning med mulighed for neutrale og hyggelige omgivelser at spise i, kan gøre en enorm forskel. 

Få en frokostordning i provinsbyerne 

Men hvad gør man så, hvis man ikke har adresse i hovedstadsområdet? I provinsbyerne er der også mulighed for frokostordning. Igen skal du bare se, hvad du kan finde på nettet, og søge i dit lokalområde. 

Det kan godt være lidt sværere at finde en god frokostordning i de små byer. Større byer som Odense, Aarhus, Aalborg, Randers og lignende bør ikke have problemer, men mindre byer som Silkeborg og Bogense kan muligvis opleve udfordringer. 

Det er med at være kreativ, hvis du leder efter en frokostordning, og nogle cateringfirmaer har systemer på plads for dig. Få et godt tilbud og få varm frokost hver dag, så arbejdspladsen bliver lige dét bedre. 

Lav din egen frokost ordning 

Hvis du ikke kan finde en frokostordning fra et etableret firma, som du kan lide, kan du overveje at lave din egen. Det er bedst, hvis dit firma ikke er så stort. 

Du kan lave din egen frokostordning ved at indgå en aftale med en lokal restaurant eller café. Tag ned og snak med ejeren om mulighederne, og oplys om alt det, du har behov for. De vil garanteret blive glade for den garanterede profit, og I kan måske endda lave en aftale, så du får maden lidt billigere end ellers. 

På den måde kan du også styrke det lokale samarbejde, og du kan skabe en sund konkurrence mellem de forskellige spisesteder. Hvis du overvejer en frokostordning, og du har et team på under femten ansatte, er det noget, du bør overveje. 

Så kan I få god mad hver dag til fornuftige penge, og opbygge et godt fællesskab sammen.