Et par hurtige tips til barnedåben

Det er en stor dag. I er blevet forældre og jeres lille nye er kommet til verden. Det skal fejres. En barnedåb. Men hvordan er det nu lige det foregår?  I denne artikel kommer vi ind på et par hurtige tips til, hvordan du skal forholde dig til de forskellige ting ved festen. Læs med her.

Den rigtige dato og gæsterne

Det giver egentlig lidt sig selv. Det er vigtigt at være i god tid og have styr på hvilke og hvor mange gæster der kommer til barnedåben. Jeres barn skal navngives og der må helst ikke gå noget galt. Det forståeligt. Det er langt nemmere at tage stilling til hvordan festen skal forløbe sig, når man har syr på gæstelisten. Husk, det ikke altid alle der skal med til festen. Så få styr på hvem der skal med fra kirken.

Lokationen

Hjemmet, på stranden eller et festlokale. Det afhænger af hvor store planer i har. Mange steder kan man få hele pakken, prisen afspejler således også valget. Men vil du slippe for at lave noget, og kun nyde dagen, er dette helt sikkert det rigtige valg. Vælg hvad der giver mening for dig. Vigtigst af alt er i hygger jer og alle kan se den lille nye. Velkommen til verdenen.

Det faste og våde

Vi kan vist godt blive enig om, at fest har brug for mad og drikke! Men hvad skal man lave/bestille til en barnedåb. Det handler om hvor store planer i har. Er det den lille barnedåb, vil hjemmelavet mad være en sikker vinder. Det kræver selvfølgelig lidt, men budgettet er nemmere at holde nede. Tværtimod, er vi ude i den store barnedåb kan det være smart at kigge på udlejning madvogn, bestille buffet eller leje en kok. Det er selvfølgelig en del dyre, men meget af det stress der følger med madlavning kan ses bort fra. Drikke er nemmere at tage fat på og tilhørende pynt. Det fås i dagligvarebutikker eller på internetbutikker. Mulighederne er mange.