Gave ideer til dig og din partner.

Vi nærmer os december der hos de fleste er lig med en gaveregn.

December er for mange en sand gaveregn. Det vigtigste er blevet at få en masse gaver frem for at have fokus på hyggen og tiden med familien. 

Eftersom julen er blevet noget mere materialistisk, så har vi uarbejdet en ide til forskellige gaver der i år kan være et hit hos hende og ham. 

Gaver til hende

Når det kommer til have gaver hos kvinder, så er det nok mest de bløde pakker der ligger øverst på listen. Det er tøj, sko, tasker, frækt lingeri, sminke og smykker. Det kan også være den nye iphone, men teknik er ikke altid det der er øverst på listen ved kvinder. Der er de sidste år også kommet møbler og indretning med på listen. Men det hænger til dels nok også sammen med den tilstand verden har været i. Tøj er stadig øverst. Gave ønsker til kæresten kan også hos nogen være sexlegetøj, hvis forholdet skal have lidt krydderi. Specielt de nye Womanizer eller We-Vibe par vibratorer har været på listen hos nogen. 

Gaver til ham

Når det så drejer sig om gaver til ham, så er de tit i en helt anden boldgade end hende. Mænd er gennemsnitlig mere til de hårde pakker. Der er de seneste år kommet mere tøj med på listen, men overvejende er det stadig teknik og styling til bilen der står på listen. 

Noget af det mænd ønsker sig mest er ure, fin spiritus, storskærms tv, alufælge, værktøj og smart telefoner eller tablets. Det er overvejende teknik og dermed hårde pakker. Det er også tit lidt i den dyre ende, så her skal man være kreativ. 

Du kan bestemt hurtigt købe dig fattig i lingeri til konen, men et storskærms tv eller en ny iphone er nok en lidt større udgift. Så når det kommer til mænd vil der nok være færre gaver under træet, end der er til hende.