Hængekøje – afslappende og sjov

Har du brug for et sted, du kan gå hen og slappe af i haven? Mangler du det perfekte møbel, hvori du kan ligge godt eller lege med børnene? Så er en hængekøje den perfekte løsning.

Slap af i din nye hængekøje på en varm sommerdag med en god bog, hvor dine børn også vil nyde timevis af leg. Den er perfekt til privat brug eller til brug i institutioner, og din familie vil elske at tilbringe tid sammen i det fri.

En hængekøje er en fantastisk måde at slappe af og nyde naturen på. Med en hængekøje af den bedste kvalitet fra Mexico og Brasilien, får du den bedste type. Der findes et stort udvalg af flotte hængekøjer i alle regnbuens farver. Desuden har disse hængekøjer kvaliteter, der egner sig til både indendørs og udendørs brug og i et hav af forskellige størrelser. Her kan du både få en hængekøje til børn og en hængekøje, hvor hele familien kan være i. Hvis ikke du har to træer stående ved siden af hinanden i haven, kan du også få en hængekøje på stativ.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den perfekte hængekøje – https://www.haengekoje.dk/. 

 

Vælg den perfekte hængekøje

Når du skal vælge den perfekte hængekøje, er der et par ting, du skal tage hensyn til. De tre vigtigste faktorer er materiale, vægt og størrelse. Afhængigt af dine behov kan en hængekøjetype være bedre egnet til dig end en anden.

Hængekøjer i bomuld er normalt de mest komfortable, da stoffet er blødt og åndbart. De er dog ikke lige så holdbare som nylon eller coatede udendørs hængekøjer, så de er måske ikke det bedste valg, hvis du planlægger at bruge din hængekøje meget eller under barske forhold.

Nylonhængekøjer er mere holdbare og kan tåle mere slid end bomuldshængekøjer. De er også normalt lettere i vægt, hvilket gør dem lettere at bære rundt med dig

En mexicansk hængekøje er en type, der er fremstillet i Mexico ved hjælp af en unik væveteknik. Mexicanske hængekøjer er lavet af tråd og vævet som et fleksibelt net. Denne form for vævning er et traditionelt gammelt håndværk i Mexico. Mexicanske hængekøjer vejer ingenting og er derfor ideelle til at have med i rygsækken. En mexicansk hængekøje er fleksibel i bredden og giver en høj grad af komfort, når den vikler sig om kroppen.

Brasilianske hængekøjer udmærker sig ved deres smukke, ofte farvestrålende stof og utroligt holdbare kvalitet. De brasilianske hængekøjer findes i stribet, ternet og ensfarvet design og fås både i almindelig slidstærk bomuld og i en udendørs pro-version, der er særligt velegnet til det til tider våde danske vejr. En brasiliansk hængekøje kan også købes med tværstænger og dekorationer for et mere dekorativt look. Som alle hængekøjer fås de brasilianske også i flere forskellige størrelser, så de passer til forskellige behov.