Healing hjælper hele året rundt

Helbredelse er ikke kun for os, når vi er syge. Den kan hjælpe når som helst! Helbredelse er processen med at blive hel igen. Når noget i vores liv ikke føles rigtigt, eller når noget går galt, kan healing træde ind og helbrede det, der skal helbrede. Denne artikel vil undersøge de forskellige måder, hvorpå healing kan hjælpe os hele året rundt – ikke kun i forkølelses- og influenzasæsonen!

Den første ting, som healing kan hjælpe på, er vores humør. Der er så mange grunde til, at vi kan føle os triste eller vrede, men nogle gange har det ikke noget at gøre med det, der rent faktisk sker i vores liv. Nogle gange kommer tristhed og vrede fra noget, der er sket for længe siden – et gammelt sår, som endnu ikke er helet!

Når sindet sidder fast i fortiden, kan det skabe problemer i vores nuværende liv. Sindet er som en have – hvis vi ikke vander og passer på det, vil der vokse ukrudt! Når der sker noget i hverdagen, som minder os om et gammelt sår eller en dårlig oplevelse (f.eks. når nogen skærer dig af i trafikken), sætter denne handling dit sind i højeste alarmberedskab, fordi den forsøger at beskytte dig. Men hvis vi ikke tager hånd om minderne og følelserne fra disse gamle sår, kan de forårsage os en masse smerte – nogle gange, uden at vi ved hvorfor!

Dét kan healing gøre

Hvad kan healing hjælpe med? – Healing giver vores sind mulighed for at hvile, så vi føler os trygge i dette øjeblik i stedet for at bekymre os om, hvad der skete i går eller for ti år siden. Healing vil bringe os tilbage til det nuværende øjeblik, så vi kan leve vores liv med sikkerhed og lethed.

Den næste måde, hvorpå healing kan hjælpe os, er ved at bringe os i balance. Når der sker noget i livet, som skaber ubalance – hvad enten det er en dårlig situation, sygdom eller en ulykke – vil healing give os mulighed for at bringe os selv tilbage i balance igen. Dette hjælper ikke kun os fysisk, men også følelsesmæssigt og åndeligt.

Healing kan hjælpe på mange ting

Healing kan faktisk hjælpe mod alt. Det kan hjælpe med svære tanker i dit hoved, men også trang til cigaretter og alkohol. Healing kan hjælpe os med problemer i vores forhold, men også med problemer på arbejdet. Det kan være svært at tro nogle gange, at healing faktisk kan ændre alt – det er muligt!

Hvis du er meget genert eller har dårlig selvtillid, så kan healing også gå ind og hjælpe. Her vil man gå ind og arbejde med sin underbevidsthed og frasorterer de dårlige tanker, man har om sig selv.

Nu tænker du måske, hvor man kan prøve healing henne, det kan du hos Krystal og Healerhuset i Hedehusene, hvor du kan booke en tid til en healingsæson. Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, så ring og få nærmere informationer om seancen allerede i dag.