Kæmpe udvalg af smukke smykker

Smykker er én af de mest personlige gaver man overhovedet kan give. Smykker er både æstetiske, og så har de betydning for mange igennem igennem livet, hvilket giver stor affektionsværdi. Er du på udkig efter den perfekte gave til jul, fødselsdag eller en anden anledning, kan du finde et stort og varieret udvalg hos guldsmed-padeshop.dk.

Smykker fra IX Studios

Hos denne forhandler kan du blandt andet finde de smukkeste varer fra IX studios. Dette brand var tidligere kendt under navnet Frederik den IX studios, men går nu under IX Studios. Smykkerne er både håndlavede og bæredygtige, og så emmer de af kreativitet, personlighed og tidløst design. Brandet er dansk, og designet indikerer historie fra forskellige tidsperioder. Du finder et stort udvalg af IX Studios smykker via Guldsmed pade, ved at klikke på linket.

 

Fortællingen bag de enestående smykker handler blandt andet om foreningen mellem de kongelige, samt befolkningen, som var én af Kong Frederik IX’s mange evner. Det er også derfor, brandet opstod under navnet Frederik den IX studios. De smukke designs er unisex og egner sig derfor til flere personer, herunder køn. 

 

Izabel Camille smykker

Izabel Camille er også en dansk smykkedesigner, og smykkerne er lavet med det henblik på at forene det ydre med det indre hos kvinder. Særligt de smukke fingerringe er kunstværker, som i dén grad er unikke og hvor formerne er særligt markante. Der forhandles også andre elegante smykker, såsom øreringe og stickers og smykke vedhæng til halskæder fra Izabel Camille, og de kan findes hos Guldsmed Pade.

 

Georg jensen

Hos Guldsmed Pade finder du også du også et flot og varieret udvalg fra det velkendte danske designerbrand, Georg Jensen. Udover elegante smykker, kan der også købes populært julepynt, bestik og andre boligartikler. Georg Jensen er elsket af mange generationer på grund af det både moderne og tidløse design, som er en fryd for øjnene i de danske hjem. Så er du ude efter en gave, der kan skabe stor affektionsværdi hos modtageren, så er Georg Jensen et godt bud, da både smykker, bestik og boligartikler er noget, man kan tage med sig hele livet. 

 

Forkæl dig selv eller én du holder af

Hos Guldsmed Pade  finder du mange personlige smykker, som med sikkerhed kan glæde dig selv eller én du holder af. Et smykke er for mange mennesker for evigt, og det er typisk en genstand, man tager med sig igennem hele livets gang. Giv dét til konfirmanden, din partner, mor, bror eller din bedste ven for at vise, hvor meget de betyder for dig.