Massør i Lyngby – find ham eller hende online

Stillesiddende adfærd er ofte årsag til stivhed i nakken, spændinger i lænden og generelt ubehag i ryggen, skulderområdet, armene og hænderne. Mange af os tilbringer mellem otte og ti timer om dagen foran en skærm, ofte med skuldrene trukket op om ørerne. Den fremadvendte stilling forårsager dårlig kropsholdning ved at få ryggen og skuldre er ude af balance, og især hovedet er tvunget fremad. Dette kan føre til hovedpine og migræne samt generel nakkeproblemer

Vi kan også få problemer som f.eks. musesmerter eller tennisalbue, hvis vi sidder i længere tid. Den bøjede stilling begrænser blodgennemstrømningen, hvilket forværres ved at krydse benene og forblive i samme stilling i længere tid. Da dine indre organer og tarme komprimeres, er det tænkeligt, at du vil udvikle gastrointestinale lidelser, herunder mavesår og colitis. Stillestående arbejde sammenlignes ofte med rygning, når det gælder, hvor skadeligt det er for en persons generelle helbred.

Massage kan hjælpe dig med at bryde dårlige vaner

Du har sikkert hørt, at regelmæssig motion og forskellige kropsholdninger kan hjælpe med at forebygge mange af de negative virkninger af din dårlige kropsholdning. Men vidste du, at massage ikke kun hjælper dig med at føle dig bedre tilpas, mens du står, men at den også kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, mindske risikoen for stress og give dig en slankere fysik?

Den bedste massage er en massage, der tager fat på dine specifikke problemer, genopretter balancen i din krop og forbedrer dit generelle helbred. Den erfarne massør kan mærke kilden til dit ubehag og dine spændinger samt eventuelle myoser eller andre blokeringer i systemet.

Massage har også den fordel, at den frigiver endorfiner i kroppen, hvilket er godt for dit helbred. Endorfiner er naturlige antidepressive midler, der både virker beroligende og spændende. Så ved regelmæssig brug kan du forbedre dit helbred, samtidig med at du stadig har det sjovt. Læs mere om massage på sagamassage.dk