Min første gang på manøvrebane

Det var en søndag aften. Jeg sad hjemme hos min veninde, hvor vi hyggede lidt. Vi spiste nogle snacks, og så noget film sammen. Det var virkelig hyggeligt. Vi fik også bestilt noget god mad. Til sidst sad vi ellers bare og hygge snakkede. Vi snakkede om kørekort, som vi lige netop er startet til. I morgen skulle vi ud at køre på manøvrebanen og det glædet vi også virkelig til. Vi har længe snakket om kørekortet, og vi har ventet så længe. Det er noget som vi har tænkt på i lang tid. Vi har begge altid ønsket os kørekort, så vi kunne tage ud og køre alle mulige steder hen. Vi var startet på en køreskole i Vanløse som hed Topgear-trafik.dk. Vi har hørt virkelig godt om den, og så selv valgt at starte der. Indtil videre er den ret god. Kørelærerne som vi har mødt, virker søde, og det hele føles bare godt. Det blev ret sent så jeg valgte at tage hjem. Klokken var omkring 23, og mine forældre ville os have at det var tid til jeg kom hjem. Jeg tog så hjem. Jeg boede heldigvis ikke ret langt væk, så det tog mig ikke længe at komme hjem. Da jeg kom hjem, begyndte jeg at sove med det samme. Jeg var så træt. Jeg havde bare glædet mig til at sove. Det blev så næste dag. Jeg tog i skole som sædvanligt. Jeg tænkte bare på at jeg skulle ud og køre i dag. Det glædet jeg mig virkelig til. Jeg sad i skolen og det var virkelig kedeligt. Jeg fik endelig fri, og tog med min veninde derhen hvor vi skulle køre manøvrerbare. Det blev virkelig sjovt, og var min første gang at køre en bil. Jeg elskede det bare.