Nye en dejlig afslappende wellness massage

Når man føler sig stresset og træt, er det skønt at kunne gå til en wellness massage for at få genopladt batterierne. En wellness massage er langt mere end blot en almindelig massage – den er afslappende og revitaliserende på samme tid. I denne artikel vil vi fortælle lidt om, hvad der sker ved en wellness massage, og hvorfor den kan være så god for dig.

Du kommer helt ned i gear

Wellness massage får dig helt ned i gear og får slappet af, når du ligger under massørens hænder. Faktisk sænker en wellness massage både din puls og dit blodtryk, så du føler dig mere rolig og afslappet. Den øger også din produktion af endorfiner, som er kroppens egne lykkepiller.

Mindsker muskelspændinger

Det er ikke kun dine mentale spændinger, der forsvinder under en wellness massage. Massagen løsner også op for muskelspændinger, så du kan slippe af med hovedpine og muskelsmerter. Samtidig øger massagen cirkulationen i din krop, så du får bedre iltning af cellerne.

Forbedrer din hud

En wellness massage er også en rigtig god behandling for din hud. Massagen stimulerer nemlig produktionen af collagen og elastin i din hud, så den bliver mere smidig og strålende.

Sover bedre om natten

Mange mennesker har problemer med at falde i søvn og sove igennem om natten. Det kan en wellness massage hjælpe dig med. Massagen løsner nemlig op for de spændinger, der kan holde dig vågen om natten, og den øger produktionen af serotonin, som er et stof, der har beroligende egenskaber.

Giver mere energi

Det virker måske kontraintuitivt, men en afslappende wellness massage kan rent faktisk give dig mere energi. Det skyldes, at massagen sænker dit stressniveau, så du føler dig mere afslappet og rolig. Det betyder også, at du sover bedre om natten, og at du derfor er mere udhvilet og energisk til dagen.

Book din behandling på https://bedste-spaophold.dk/wellness-massage/.