Sådan opbygges en grundlæggende garderobe: En tjekliste til kvinder og mænd

Sådan opbygges en grundlæggende garderobe: En tjekliste til kvinder og mænd

Når det kommer til at klæde sig på om morgenen, bruger de fleste mennesker ikke for meget tid på at tænke på deres tøj. De smider bare tøjet og går i gang med deres dag. Opbygning af en grundlæggende garderobe kan dog hjælpe dig med at se mere sammensat ud hver dag. Her er et par nemme måder at opbygge din egen grundlæggende garderobe på.

  1.Klassisk hvid skjorte eller bluse

Med hensyn til universalitet er der ikke meget, der kan konkurrere med det. En hvid skjorte passer til enhver bund, fra afslappede jeans til det mest formelle kontortøj.

Ved hjælp af Teeshoppen rabatkode får du forskellige hvide skjorter, som kommer i en række forskellige nuancer, herunder alabast, mælk, fløde og perle. Ingen grund til at fokusere på hvidt. Tøj bør ikke være meget hvidere, ellers vil det visuelt gøre dit smil gult og dine øjne sløret.

  2.Rullekrave

På en kølig dag er en klassisk rullekrave et godt alternativ til en T-shirt. Naturlige, luftige stoffer i neutrale farver er ideelle.

Det er vigtigt, at det ikke bliver hudtæt. For eksempel kan en formpassende model overdrive de uinteressante træk ved dine skuldre og talje. For det andet, da der ikke ville være plads til luft under den, vil en rullekrave ikke være i stand til at holde dig varm på kolde dage.

  3.Jeans

Vælg enhver model, der får dig til at føle dig mere komfortabel. Husk dog, at grundlæggende jeans skal have det mest basale snit muligt uden synlige skrammer, smykker eller dekorationer. Klassisk indigo og blå samt mørkeblå toner er også ideelle.

  4.Blyant nederdel

Blyanten giver dig mulighed for at “skabe” kvindelighed og understrege taljen og hofterne, mens du strækker figuren (takket være højdevalget).

I modsætning til deres strenge forgængere er moderne nederdele af denne stil udbredt. De er normalt lavet af elastiske stoffer. Som følge heraf begrænser de på trods af den stramme pasform ikke bevægelsen. Og til denne type nederdel kan du få brug for et specielt undertøj ved hjælp af Hunkemoller rabatkode, som giver dig mulighed for at finde de mest overkommelige og smukke muligheder.

Derudover er der 2 typer at vælge imellem: tilspidset nedad eller lige. De, der er vant til løsere tøj, vil kunne lide den lige pasform. Også sort, grafit og marineblå er gode valg til en grundlæggende blyant.

  5.Kashmir sweater

Endnu et vigtigt stykke til den kølige sæsons garderobe. Vælg neutrale farver og en løs pasform.

Ulempen ved trøjer af høj kvalitet er de høje omkostninger. Det er dog tilrådeligt ikke at spare i dette tilfælde: modeller lavet af billige materialer vil hurtigt spole og miste deres skønhed.

  1. Jakke

Bløde flydende materialer og en ikke-streng form er væsentlige træk ved den grundlæggende jakke. Kun i dette tilfælde vil det gå godt med jeans og med et nederdel og med en lille sort kjole.

Vi minder dig igen: basen bør ikke indeholde dikkedarer som store forgyldte knapper, broderi eller lyst tilbehør. Du kan dog have det sjovt med blomster. Sort, mørkeblå, grafit og beige er de mest tilpasningsdygtige farver. Rød, grøn og gul er andre passende farver. Sandt nok, men kun hvis disse farver passer godt til dig.