Sådan testes tørretumbler

Sådan testes tørretumbler

Så meget som vi gerne vil medbringe vores våde vasketøj hjemmefra og vende tilbage med det pænt tørret (og foldet), er der meget mere til vores tørretumblertest. For at identificere den bedste tørretumbler at købe, stoler kunderne på strenge testmetoder. Mange tørretumblere bruger meget energi. Fortsæt med at læse for at lære om de toptestede tørretumblere.

Sådan tester eksperterne tørretumblere

De bruger forudbestemte mængder bomuldsmaterialer, der er fastlagt i de internationale standarder for test af tørretumblere, som består af lagner, små håndklæder og pudebetræk.

tørretumbler test viste, at for at sammenligne tørretumblere retfærdigt, skal de samme betingelser og faktorer bruges til dem alle.

Hvor det er muligt, anvender de internationale standarder og modererer reaktioner fra den virkelige verden fra deres medlemmer. Det betyder, at de ikke bruger tørretumblerne på deres maksimale kapacitet, fordi de har indset, at de fleste mennesker ikke gør det.

De professionelle bruger typisk en tør belastning på 3,5 kg (som bliver meget tungere, når den er våd til 90% fugtindhold), hvilket afspejler deres skiveprocedure.

Sådan vælges tørretumblere til test

Hvorfor foretrækker fagfolk en tørretumbler frem for en anden? Der er en række grunde til dette, såsom bordopvaskemaskine test men deres hovedmål er at teste produkter, som du finder i butikkerne, så de koncentrerer sig ofte om kendte mærker.

De ser på aktuelle markedstal for at se, hvad der klarer sig godt, og de inkluderer også modeller, som du har spurgt om; hvis et stort antal mennesker vil have det, tester de det.

Når de ved, hvad du vil have dem til at teste, går deres købere ud og køber tørretumblerne fra forskellige købmænd ved hjælp af dine medlemsgebyrer og bringer dem derefter ind, som de er.

Det betyder, at de får, hvad du ville få, så de kan være sikre på, at resultaterne er, hvad du finder, snarere end potentielt ‘tweaked’.

Forklaring af testkriterier

 Energieffektivitet (60%)

 Tørretid (40%)

 Støjmåling

 Brand pålidelighed og loyalitet

Energieffektivitet

Læg en regelmæssig 3,5 kg våd belastning vasketøj i tørretumbleren og registrer tørretiden og energiforbruget.

Det er vigtigt at bemærke, at tallet på 3,5 kg refererer til tørbelastningen. Når vi putter det i tørretumbleren, er det gennemblødt til 90 procent fugtindhold og vejer mere end fem kilo.

Scorerne for energieffektivitet og tørretid er baseret på mængden af energi og tidsforbrug pr. Kg tøj.

Tørretid

Brug tørretumblerens sensor (som registrerer, når tøjet er tørt og slukker tørretumbleren automatisk). Ellers kan timeren bruges til at teste den.

Støjmåling

Under cyklussen måles det højeste støjniveau en meter væk fra tørretumbleren og en meter over jorden. Tørretumblere producerer typisk en støj svarende til en stille samtale (ca. 55 dB).

Det er ikke en absolut støjmåling – akustikken i dit hjem vil påvirke, hvordan en tørretumbler lyder i brug – men det er en nyttig sammenligningsmåling.

Brand pålidelighed og loyalitet

Holdbarhedstest er en tidskrævende og dyr operation, så når eksperterne modtager resultater for en model, vil den højst sandsynligt være ude af produktion. I stedet spørger de læserne, om de har haft problemer med deres tørretumblere, og om de ville købe det samme mærke igen.