Sådan vælger du den perfekte bordlampe til dit hjem

Bordlamper kan være en perfekt måde at tilføje stil, varme og karakter til ethvert rum i dit hjem. Men med så mange valgmuligheder derude kan det være svært at vide, hvilken lampe der er den rigtige for dig. I dette blogindlæg vil vi give dig nogle tips til, hvordan du vælger den perfekte bordlampe til dit hjem. Lad os komme i gang! 

Overvej rummets stil og de farver der bruges

Når du overvejer, hvilken bordlampe du skal købe, skal du tænker over de nuværende farver der bliver brugt i rummet og den overordnede stil i det rum, hvor den skal placeres i. Lampen skal supplere rummets farver og stil uden at virke malplaceret eller for overvældende. Du ønsker måske noget diskret eller noget, der skiller sig ud som et fokuspunkt – uanset hvad, skal du sørge for, at den passer til rummets overordnede udseende 

Tænk på størrelsen 

Bordlamper findes i mange forskellige størrelser, lige fra små lamper til større lamper. Overvej, hvor meget plads du har til rådighed på din bordplade eller hylde, før du beslutter dig for hvilken lampe du ønsker at købe. Hvis du ikke har så meget plads til rådighed, men stadig ønsker et fedt stor bord lampe, skal du kigge efter en lampe med en justerbar arm eller hals, der kan justeres op eller ned, afhængigt af hvor den skal sidde. 

Vælg en lampeskærm, der passer til din stil 

Skærmen på din bordlampe er lige så vigtig som dens størrelse og form, når du skal finde en lampe, der passer til din stil. Foretrækker du noget traditionelt? Så kig efter en Arne Jacobsen lampe. Hvis du ønsker et mere moderne look, kan du overveje lampeskærme af metal eller plastik med enkle former som ovaler eller rektangler også er vi måske mere over i noget Verner Panton Flowerpot lampe, som også fås i mange forskellige farver.