Sådan vil kaffebreve ændre den måde, du tilbereder kaffe på

Kaffebreve er nyt produkt det danske marked og er formentlig ikke særlig kendt af danskerne. Men det er ved at ændre sig. Produktet er ikke bare et nyt kaffeprodukt, man hopper ud i. Nej, det er en helt ny måde at brygge din kaffe på og åbner op for flere måder at brygge på, opskrifter og steder, hvor du kan drikke din egen kaffe.

Lær mere om kaffebreve på newdaycoffee.dk

Hvad er egentlig kaffebreve?

Kaffebreve er et nyt koncept, der giver dig mulighed for at brygge frisk kaffe direkte i din kop ved blot at tilføje vand. Det virker som filterkaffe, men i stedet for en stor maskine kommer kaffen færdigpakket i filterposer. Poserne er også pakket i nitrogenposer, for at bevare aromaen og kvaliteten af ​​den malede kaffe. I bund og grund betyder kaffebønner, at du kan lave en kop kaffe af høj kvalitet nemmere og problemfrit.

Hvad kan den, som alle de andre ikke kan?

Dette er en kombination af instant kaffe og fransk presse. Det er lige så hurtigt som instant kaffe, men med smagen og kvaliteten af ​​stempelkaffe efter maling og kværning af dine friske bønner.

Hvor kan jeg finde den bedste kaffe?

Kaffe er en smagssag, og du skal selvfølgelig kun vælge det, du synes er bedst. Jeg vil dog sige, at man nok altid skal forsøge at kigge efter visse ting. Det er fx. Fairtrade certificeret kaffe og økologisk kaffe. Disse 2er en god indikator for, at kaffen er brygget ordentligt. Desuden skal du kontrollere, om din malede kaffe er lavet med Arabica-bønner. Det er førsteklasses kaffebønner.

Så hvis du er frisk på noget nyt og gerne vil have en lettere måde at tilberede kaffe på, så tjek kaffebreve ud!