Vælger du junckers gulve, vælger du gulve med lang levetid

Umiddelbart er lang levetid et positivt udsagn. Når det handler om gulve, er det stadigt et meget positivt udsagn. Dog kræver lang levetid noget af den der vælger det. moden skifter uden forvarsel og kan gå i alle retninger. Derfor er der et par udfordringer ved at vælge junckers gulve, som netop har lang levetid. Læs med herunder og få gode tips til hvordan du kan vælge junckers gulve, med lang levetid uden at komme i vanskeligheder. På denne side  https://www.byggecenter.dk/ finder du meget mere information om samme emne.

Farve og form har stor betydning

Farven er fælde nummer et. Husk på at lyst altid kan gøres mørkt, men at den anden vej ofte er meget mere besværlig. Form er fælde nummer to. Bredden på dine planker er afgørende. Brede er på mode det ene øjeblik og smalle det næste.

Levetiden af dine gulve

Vælger du junckers gulve, er du sikker på at få gulve med en meget lang levetid. Levetiden afhænger i første gang af materialet, men også af hvor godt du vedligeholder dine gulve. Materialet skal dog have en vis kvalitet, helt fra begyndelsen af. Tynde fyrretræs planker som ikke har fået tid nok til at tørre, holder selvsagt ikke ret lang tid, uanset hvor godt du sørger for at efterbehandle dem. Vælger du junckers gulve, har du allerede valgt god kvalitet. Når kvaliteten er i orden fra starten, så betyder behandlingen pludseligt også noget.

Olie eller sæbe

Om du vælger olie eller sæbe afhænger mest af din helt egen smag. Olie fås som ren klar olie, der ikke tilfører træet andet end beskyttelse. Olie fås også med pigment. Du kan gøre dit gulv både lysere og mørkere. Det er værd at huske på at skalaen går fra lys til mørk. Har du en gang valgt mørk, er det meget svært at gå den anden vej. Vælger du lys, til at begynde med, kan du altid vælge at bevæge dig over mod de mørkere nuancer, senere hen. Behandling med olie er ikke noget du skal gøre særligt ofte. Sæbe kræver lidt mere arbejde end olie. Du kan vælge sæbe uden pigment, som ikke tilfører farve, men kun beskyttelse. Vælger du sæbe med farve, er det ofte for at gøre gulvene lidt lysere. Fortryder du farven, kan den vaskes ud igen over de næste par vask. Om du vil vaske dine gulve en gang om ugen, hver måned eller hver tredje måned er helt op til dig selv. gulvet tager ikke skade af lettere over vask, ind i mellem, de helt store sæbevask.

Tiderne skifter men dine gulve forbliver

Når du vælger dine junckers gulve, skal du minde dig selv om at du vælger gode gulve med lang levetid. Det betyder at uanset hvordan moden i indretning og interiør skifter, så hænger du altså på dine junckers gulve. Derfor er det meget vigtigt at vælge et gulv, som du med stor sandsynlighed, kan kombinere med skiftende tiders interiør.