Kom i gang med frisbee golf

Frisbee golf er en sport, som alle kan være med til. Om man er god eller dårlig, så kan alle være med, og spille i på deres niveau. Frisbee golf er en meget afslappende sport, og kan spilles af alle aldre.

Hvordan startede frisbee golf

Frisbee golf blev opfundet i USA i 1970’erne, men har efterhånden spredt sig til resten af verden. I Danmark blev frisbee golf introduceret i slutningen af 1980’erne, og der findes nu over 250 baner i hele landet. Frisbee golf spilles med en frisbee og 18 kæder, som hænger ned fra en stang. Målet er at få frisbeen ind i kæden, på så få kast som muligt. Når man har spillet alle 18 huller, tæller man hvor mange kast man har brugt, og dermed er ens score.

Frisbee golf kan spilles af alle

Frisbee golf er en sport, som alle kan deltage i. Det er ikke nødvendigvis en fysisk krævende sport, da man ikke skal løbe ret meget rundt på banen. Selvom frisbee golf måske ikke virker som en særlig fysisk krævende sport, kan man godt blive træt i armene, når man skal kaste frisbee’en op i luften igen og igen. Det er dog ikke kun fysiske forhold, der er med til at gøre frisbee golf til en sport for alle. Frisbee golf kan nemlig også spilles af personer i alle aldre. Det er altså ikke kun unge mennesker, der kan finde glæde ved frisbee golf.

Frisbee golf er en afslappende sport

En anden ting, som gør frisbee golf til en sport for alle, er det faktum at det er en meget afslappende og rolig sport. Når man spiller frisbee golf, kan man nemlig godt tage det lidt med ro, og nyde den smukke natur omkring én. I Danmark er der masser af smuk natur, hvilket gør det til et perfekt sted at spille frisbee golf.

Frisbee golf kan spilles på mange forskellige måder

Der findes ikke én fast regel for, hvordan frisbee golf skal spilles. Man kan derfor selv vælge, hvordan man vil spille det. Nogle mennesker vælger at spille frisbee golf helt alene, mens andre foretrækker at spille sammen med venner eller familie.