Måske skulle eventyret starte i bambus sengetøj

Måske skulle eventyret starte i bambus sengetøj

Er du på en rutsjebanetur?

H.C. Andersen sagde at at rejse er at leve. Han rejste med hestevogn, med skib og med tog. Især toget må have været fascinerende dengang. Sikke en rejse! Det er måske nødvendigt for os at opleve noget, fordi vi er er vant til at bevæge os rundt fra urtid af. Vi bevæger os også rundt i søvne, når vi sover. Her skal vi helst have det så godt som overhovedet muligt.

Bambus sengetøj som natligt eventyr

Bambus sengetøj er temperaturregulerende og svedabsorberende. Man kan finde det og mange andre gode og miljøvenlige produkter inde på denne grønne digitale markedsplads, en online markedsplads for miljøvenligt interiør og bæredygtigt tøj. Her bevægede jeg mig ind for at optimere min nattesøvn, da jeg følte at det var en lidt for stor rejse at finde ud at at falde i søvn og ankomme til Sovestrup, hvorfra jeg kunne drømme mig ud på eventyr.

Den bedste rejse du har været på

Hvad er mon den bedste rejse du har været på?

Var din bedste rejse da du sov i dit bambus sengetøj? Min bedste rejse er nok en ferie til Norge som jeg var på, dengang jeg var 5 år gammel. Det var sammen med min mor og far og min storesøster. Min lillesøster var vist med i min mors mave eller også var hun der som en tanke. Året efter havde jeg i hvert fald en lillesøster,og det var også en stor glæde og en helt ny form for rejse. Jeg oplevede faktisk meget af den samme glæde da jeg selv blev mor.

 

Tilbage til ferien i Norge: Vi boede i en hytte ved en sø i Norge. Hvor præcist ved jeg ikke. Jeg ved bare at der var helt fantastisk. Det var som et Elysium, et slags paradis på jord for mig. Hver dag oplevede vi noget nyt, svømmede, vandrede og hyggede os sammen. Det er et af de bedste minder i hele mit liv, og der er rigtig mange. Det gør noget helt særligt ved os, når vi er ude. Vi oplever ikke bare en ny verden, men vi oplever også os selv på en anden måde. man har god energi til at opleve noget, når man har sovet sødt i bambus sengetøj.

Oplevelser i hverdagen

Mange tænker på at de skal opleve noget når de er på ferie, men det er også tit i hverdagen at man oplever. Nu hvor vi er udfordrende fordi det rent faktisk ikke er særligt godt for klodens ve og vel at vi transporterer os så meget rundt, er det godt at bevæge sig lokalt. Man kan starte med at gå en tur i sit nabolag eller på ens egen egn og se på hvad der egentlig er i nærheden. Mon ikke man finder nogle ting som man ikke har set før hvis man kigger godt efter. Der er så meget nyt i det velkendte, og det er meget klimavenligt at smile til en regnorm og vinke til en stær. Her ligger eventyret også.